LUNCH & GRILL XPRESS VEENENDAAL

LUNCH & GRILL XPRESS VEENENDAAL Broodjes, schotels en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1382 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunch & Grill Xpress Veenendaal. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 11:59 Afgezien van de snelle bezorging, was het eten waardeloos. Wij kregen koude, niet gare broodjes afgeleverd. Na bellen nieuwe broodjes gekregen, maar net zo slecht. Geen aanrader!
25 sep 2022 om 20:47 Ik ga daar nooit meer bestellen binnen 10 had ik me eten al dat kan nooit en het was niet te eten Kapsalon de patat was niet gaar heel slap en vet het zag er ook niet smakelijk uit de drinken lag bove op het eten echt xonde van me geld
20 sep 2022 om 18:05 Kapsalon ; Patat heel erg slap kip totaal geen smaak en zag er niet lekker uit zonde van me geld! Kipburger smaakte heel erg zout en proefte als een groente burger Bezorg tijd wel tevreden mee was snel en aardige jongen
18 sep 2022 om 17:02 Het eten was niet bepaald smakelijk. Bezorging prima.
15 sep 2022 om 20:51 1 broodje kwam koud aan en 1 zat goed verpakt in aluminium.
14 sep 2022 om 22:15 Weinig vlees voor die prijs
8 sep 2022 om 21:40 Ballen tent, patat flauw en droog en te weinig vlees bij alles? Of alles was rauw en een verbrande bamihap… NOOIT MEER!!!
3 sep 2022 om 23:51 Veel eten besteld maar de friet en frikandellen etc leken 5 jaar in het vet te hebben gelegen Ook was er niet bij alles saus
2 sep 2022 om 9:04 The delivery was extremely fast, but they forgot to add the potatoes to the menu, they called me and apologized. I hope to receive the portion on the next order as promised. Delicious food!
25 aug 2022 om 14:10 De bestelling was zeer slordig ingepakt alles zat onder de saus. De kapsalon was helemaal geplet. En alles was week geworden.
16 aug 2022 om 19:06 Bij de schotel zat weinig vlees en veel sla. De patat was hard en de snacks hard en donker. Niet ons ding om er nog eens te bestellen.
11 aug 2022 om 20:54 Prima eten, maar niet speciaal. Patat was te zout, snacks te lang gebakken.